Scholen &
Bedrijven

Op sterk water verzorgt ook voorstellingen op maat voor jouw bedrijf of school.

Ontdek hier wat mogelijk is
Direct contact opnemenDirect boeken

Over
Op  Sterk Water

Op Sterk Water is al jaren dé toonaangevende improcabaretgroep van Nederland. Geen enkele voorstelling is hetzelfde, maar altijd hilarisch, uniek en van hoog niveau! Muzikaliteit en hilariteit staat voorop. Naast het spelen van theatervoorstellingen spelen we ook school- en bedrijfsvoorstellingen.

"Het was fantastisch. We hebben alleen maar complimenten gekregen over het programma"

Info

Omdat de voorstelling altijd volledig wordt geïmproviseerd, maken wij gebruik van de input van het publiek. We leveren geen scènes op maat, maar laten ons volledig inspireren door wat er uit de zaal komt en stemmen de improvisaties en de vragen en interviewtjes af aan de hand van de informatie die uit de briefing van de opdrachtgever komt. De speelduur is 30 tot 50 minuten.

Naast het boeken van een school- of bedrijfsvoorstelling zijn wij in te zetten als dagvoorzitter. Ook is het ook mogelijk een workshop improcomedy te boeken. Dave doet dit zowel bij scholen als bij bedrijven. Tijdens de workshop leer je improviseren, associëren en accepteren, leer je omdenken, het hoofd vrijmaken, staat samenwerken en groepsdynamiek centraal kan er evt. samen aan een voorstelling gewerkt worden. En niet al te onbelangrijk: er wordt vooral veel lol gemaakt!

Heeft u interesse in een school- of bedrijfsvoorstelling of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een workshop neem dan contact op.

Wat vinden
de mensen?

Het optreden werd zeer gewaardeerd. Wat bijzonder knap hoe de mannen inspelen op de kort daarvoor verkregen informatie. Ze hebben een prachtige rol vervuld in onze eindejaarsbijeenkomst.
— L. van Wonderen, GP Groot
Het was onwijs leuk en ik heb veel enthousiaste reacties gehad. Ik heb van een collega al gehoord dat hij jullie ook gaat boeken voor een ander event. Super bedankt.
— M. Hengeveld, Jaarbeurs Utrecht

Contact

Voorstelling

In Space